Az egyik legjobb szállás, ahol valaha voltunk

Minden évben elmegyünk valahova nyaralni a barátaimmal. Igyekszünk általában költséghatékonyan tervezni, így sajnos még nem jutottunk el Mexikóba vagy a Dominikai Köztársaságba, de azért azt kijelenthetem, hogy eddig is mindig nagyon szép helyeken voltunk, sok jót láttunk már és tapasztaltunk már.

Idén is úgy terveztünk, mint tavaly, vagyis augusztus végén-szeptember elején megyünk majd nyaralni. Mindig mindig, most is olyan helyet választottunk, ami a tengernél van, de lehet ugyanúgy kirándulni, túrázni, sportolni, felfedezni több helyet is. Ehhez ráadásul az is hozzájárul, hogy autóval megyünk, úgyhogy pakolni is jobban tudunk, illetve könnyebben tudunk mozogni, nem kell külföldön autót bérelnünk.

A hotel, ahol legutóbb megszálltunk külföldön, teljesen elvarázsolt minket. Igaz, nem a legolcsóbb szállás volt, de ha többen megyünk, akkor a költségek is mindig eloszlanak, így éppen ezért lehetőségünk van rá, hogy kicsit drágább szállásokat nézzünk. Főleg, hogy ha valahova hosszabb időre megyünk, akkor igazán kényelmes, ha van saját fürdőszobánk, illetve egy viszonylag jól felszerelt konyha is.

Nagyon kedvesek voltak az ott dolgozók, már akkor is kiderült ez, amikor még csak lefoglaltuk a szállást és e-maileztünk, hogy pontosan mikor fogunk megérkezni. Amikor aztán megérkeztünk, nagyon kedvesen és mosolygósan vártak minket, kényelmesen aláírtunk minden papírt nekik, aztán megkaptuk a kulcsokat és körbe is vezetett minket egy kicsit, illetve mondott sok hasznosat, hogy hova érdemes elmenni, amit esetleg turisták maguktól nem biztos, hogy tudnak. Ráadásul külön kuponfüzetet is kaptunk, amivel kedvezményesebbek voltak számunkra a belépők a különböző látványosságokhoz, vagy a strandra és az éttermekbe.

Mindig kitakarították a szobát, tele volt a a minibár a szobában, nagyon igényes és kulturált volt a fürdőszoba is. A reggeli fenséges volt, minden reggel volt valami kis változtatás az ételek terén, amiknek én kifejezetten örültem. Szóval tényleg minden stimmelt. Örülök, hogy ezt a hotelt választottunk, mert felülmúlta az elvárásainkat. Miután eljöttünk, szokásunkhoz híven a közösségi média felületén is pozitívan értékeltük őket, aminek nagyon örültek.