Egy hotelben hallottam a Motortire webáruházról

Viszonylag ritkán szoktunk hotelekbe járni, mert habár sokat szoktunk kirándulni és utazni általában mindig szoktunk találni olcsóbb és kedvezőbb árú szállásokat. Viszont a legutóbbi utazásunk alkalmával úgy döntöttünk, hogy ez alkalommal kivételt teszünk. Utólag ezt a döntésünket egyáltalán nem bántuk meg. Ugyanis olyan nagyszerű élményben volt részünk, amit még az utazásunk elindulása előtt nem is gondoltunk volna. A kirándulás nagyszerű volt, remek új helyeket láthattunk és ismerhettünk meg, illetve a szállásunk is kiváló volt. Reggelizés közben szóba elegyedtünk a pincérekkel és az egyiküktől szereztünk tudomást a motortire webáruház létezéséről. A párommal mind a ketten nagyon szeretünk motorozni és előszeretettel járjuk körbe a nagyvilágot vele, ezért nagy segítség volt számunkra a motortire webáruháza.

motortire webáruház

Habár voltak olyan boltok és webshopok, ahonnan korábban a motoros dolgainkat rendeltük és vásároltuk, viszont egyikkel sem voltunk teljes mértékben megelégedve. Vagy nem voltak teljesen megbízhatóak, vagy a termékek minőségével volt probléma. Éppen ezért már egy ideje keresgéltünk olyan online áruház után, ami teljes mértékben megbízható. Fontos volt még, hogy ha kérdésünk van akkor segítőkészek és a termékeik minősége nem kérdőjelezhető meg. Korábban nem hallottunk még a Motortire oldaláról, viszont a pincér véleménye nagyon meggyőző volt számunkra. Az ő hatására úgy döntöttünk, hogy teszünk egy próbát velük.

A szobánkba érve rá is kerestünk a weboldalukra és a honlapjuk szintén elég meggyőző volt ahhoz, hogy végül vásároljunk is tőlük. Mi volt az, ami végül meggyőzött minket?

Amikor új helyről vásárlunk, akkor mindig alaposan meg szoktam nézni, hogy kitől is szerzem be a motorhoz szükséges termékeinket. A vásárlói véleményeket mindig elolvasom és felmérem, hogy a honlap minősége milyen. Hiszen, ha a weboldalra sem fektetnek nagy hangsúlyt, akkor hogyan várhatnám el azt, hogy a termékek minősége megfelelő lesz. Sokan szerintem alábecsülik a weboldal jelentőségét. Viszont ez az első dolog, amivel a vásárló találkozik, ezért egyáltalán nem mindegy hogyan néz ki. Lehetséges, hogy a termék kiváló viszont, ha a honlap el van hanyagolva és találok egy olyan konkurenciát, ahol a honlap kimagasló vagy nagyon igényes, akkor nagy valószínűséggel inkább onnan fogok vásárolni.

Ha a motorgumira van szükséged, akkor a Motortire oldalán a legjobb helyen jársz. A honlapnak csak igényes, de segít abban is, hogy minél hamarabb megtalálhasd azt a motorgumit, amire szükséged van. Nagy termék kínálattal rendelkeznek, ezért kategóriákra vannak osztva a termékek. Az oldalon egy motorgumi kereső is megtalálható, aminek a segítségével gyorsan és egyszerűen megtalálhatod azt a gumit, amire szükséged van.

Amennyiben a motor gumi vásárlás mellett motorgumi vagy robogó gumi szerelésre is szükséged lenne, akkor a Motortire csapata ebben is tud neked segítséget nyújtani. Ezzel kapcsolatban minden fontos információt megtalálsz a weboldalon.

Ha kíváncsi vagy, hogy a te motor márkádhoz kapható-e motorgumi, most adok ehhez egy kis segítséget. Íme néhány példa, hogy milyen márkákhoz találsz motor gumit a weboldalon: Suzuki, BMW, Honda, Aprilia, ATK, BUELL, ADIVA, BAJAJ, KBR, MZ. Ez csak néhány példa volt, ha ezek között nem szerepel a Te motorodnak a márkája, akkor nézz szét a weboldalon, mert lehetséges, hogy ott megfogod találni.

Amennyiben úgy döntesz, hogy tőlük szeretnél gumit vásárolni, akkor nemcsak jó döntést hozol, de elégedett is leszel a rendeléseddel. A vásárlásaidat akciókkal és motoros ajándékkal is meghálálják. A gumit házhoz szállítással oldja meg az MPL futárszolgálat hétköznapokon reggel 8:00 és délután 5:00 között. Ha ebben az időben nem tartózkodsz otthon, akkor valaki más is át veheti helyette csomagot vagy érdemes lehet olyan helyre kérni, ahol át tudod venni.

Ha a Motortire csapatára bízod a motorod gumiját, akkor biztosan elégedett leszel az eredménnyel. Tegyél egy próbát velük!