Hoteltulajdonos ismerősöm mutatott fűtésszerelőt

Már hetek óta hideg volt a lakásban, ami egy olyan fázós típusú embernek, mint én szinte felért egy hosszú kínzással. Hiába ment a kazán, hiába tekertem fel a lehető legmagasabb hőfokra a termosztátot, a radiátorok nem melegedtek fel annyira, mint korábban.

Eléggé nyilvánvaló volt, hogy fűtésszerelőre van szükségem, úgyhogy – nagy örömömre – kezdődhetett a szokásos végeláthatatlan szerelővadászat.

Már minden lehetséges módon beírtam a keresőbe a lakhelyem nevét és a fűtésszerelő, fűtésszerelés, fűtőszerelő, gázszerelés és gázszerelő szavakat, de amit találtam, az vagy kontárnak tűnt vagy nem volt szabad időpontja úgy az elkövetkező húsz évben.

Ekkor futottam össze egy szállodatulajdonos ismerősömmel. Mindenféléről beszélgettünk, szóba került, hogy lassan itt a nyitás, újra fogadhatnak vendégeket, meg ilyenek. Mondta, hogy már nagyon várják a nyitást és elmesélte, hogy ennek örömére budapesti szállodájukban felújították a teljes fűtésrendszert egy nagyon megbízható és abszolút hozzáértő csapattal. Amikor mondtam, hogy ez remek, és hogy pont nekem is fűtésszerelőre lenne szükségem, megmutatta a weboldalt, ahonnan a szállodájukba szerelőt hívtak.

Szakszerű víz-, gáz- és fűtésszerelés egyetlen weboldalon

A https://vizgazfutesszerelo24.hu/futesszereles oldalt meglátva felcsillant a szemem, ugyanis úgy éreztem, megtaláltam azt, ami nekem kell. Az oldal egyébként nem csak azoknak lehet hasznos, akik fűtésszerelőt keresnek, hanem víz- és gázszerelési problémákban is tudnak segíteni, és duguláselhárítással is foglalkoznak. Mindezt képzett szakemberek segítségével, garanciavállalás mellett teszik, Budapest és Pest megye teljes területén.

Mivel nekem ugye a fűtésemmel volt baj, így az oldalon a fűtésszereléssel foglalkozó aloldalt néztem át tüzetesebben. A https://vizgazfutesszerelo24.hu/futesszereles oldalon – amellett, hogy lehetőséged van akár azonnal tárcsázni a 24 órában üzemelő diszpécserszolgálatot – számos információt találsz arról, hogy hogyan dolgoznak a cég szakemberei. Ez pedig biztosít arról, hogy a fűtésed vagy a kazánod náluk tényleg a lehető legjobb kezekben van.

A https://vizgazfutesszerelo24.hu/futesszereles segít abban is, hogy eldönthesd, fűtésszerelőre vagy gázkészülék-szerelőre van szükséged. Náluk ugyan mindkét szakterületen találhatsz szakembert, mégis talán gyorsabban meg tudják oldani a problémád, ha már tudod, melyikre van szükséged. Természetesen ahhoz, hogy ebben dönteni tudj, minden szükséges információt leírnak neked az oldalon. Ha pedig mégsem tudsz egyedül dönteni, a telefonos adatfelvétel során minden olyan dolgot megkérdeznek tőled, ami segíthet a választásban

Rengeteg mindent megtudhatsz

Miután segített a megfelelő szakember kiválasztásában, az oldal felsorolja, hogy pontosan milyen munkálatok elvégzésében számíthatsz fűtésszerelőikre és gázkészülék-szerelőikre. Itt ha ráklikkelsz a kiválasztott szakemberre, egyéb dolgokat tudhatsz meg az adott szakterületről.

Én például rákattintottam a “Fűtésszerelő” címkére, hiszen ugye ilyen szakembert szerettem volna hívni. Ezután egy olyan oldalra jutottam, ahol pontosan és részletesen le van írva, miből áll össze a fűtésrendszer, hogy mi okozhat benne problémát, illetve az, hogy miért jó, ha egy cég egyaránt tud küldeni hozzád fűtésszerelőket és gázszerelőket.

Érthető adatok, egyszerű kapcsolatfelvétel

A https://vizgazfutesszerelo24.hu/futesszereles oldalon minden szöveg nagyon egyszerű, szakértelem nélkül is tökéletesen megérthető, ugyanakkor mégis úgy érzed, hogy szakértők állnak mögötte, akik tényleg képesek megoldani a problémáidat.

Több helyen is feltüntetik, hogy Budapest és Pest megye területén dolgoznak, de az oldal alján pontos településlistát is találhatunk, így mindenki ellenőrizheti, elvállalják-e a munkát az ő lakóhelyén is.

Szintén több ponton tüntetik fel a telefonszámot, ahol 24 órán keresztül folyamatosan el tudod érni őket. Ha a probléma nem igényel sürgős megoldást, kérhetsz ingyenes visszahívást is. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy kitöltesz egy nagyon felhasználóbarát online regisztrációs felületet. Itt meg tudod adni a mobilszámod és az email címed, valamint leírhatod azt is, milyen problémában kérnél segítséget.

Ha pedig SOS jellegű megoldandó problémád van, akár egy órán belül kiszállnak.

Én mindenképpen mentem a számukat a fontos telefonszámok közé. Szerintem te is tedd ezt! 😉