Tiszta hotel, rendes raktár

Minden házban, minden üzletben megvan az a kis helyiség, ahová szívünk szerint senkit nem engednénk be, mert általánosságban elmondható, hogy káosz uralkodik ott. Ezt a helyiséget használjuk arra, hogy eltüntessük (átmenetileg) azokat a dolgokat, amelyekkel nem tudunk mit kezdeni. 

Nos, az én imádott kis hotelemnek is megvan ez a kis helyisége, amin sokat viccelődöm azokkal, akik ismernek, és ismerik ezt a titkomat is, amiről a kedves vendégek remélhetőleg sohasem szereznek tudomást.

Mégis eljön az a pont, amikor már nincs több hely, és ilyenkor bizony cselekedni kell. Elhatároztam, hogy szelektálni fogok, és egy takaros, áttekinthető kis raktárat varázsolok a “titkos kamrámból”. 

Ekkor találtam rá a Rackinglogra is, ugyanis rájöttem, hogy új polcokra van szükségem, olyanokra, amelyek terhelhetőek, de könnyen kezelhetőek, és kedvező áron is vannak. Választottam is magamnak egy jó párat a salgó polcrendszer kínálatukból, amelyek ideális választásnak tűntek.

 Nagy előnyük – ahogyan a Rackinglog weboldala is említi -, hogy gazdaságosak, praktikusak és egyszerűek. Magyarul pont olyanok, amilyeneket kerestem.

Kimondottan kézi rakodásra ajánlják őket, mert könnyen összeszerelhetőek és kis súllyal rendelkeznek. A salgó polcok további kedvező jellemzői, hogy csavarmentes kivitelűek (ennek köszönhetően olcsóbbak is, mint a csavaros polcok), a 33 mm-ként állíthatóak, nagy teherbírásúak (130-280 kg), az EU-ban legtöbbet ezt használják, valamint TÜV és ISO minősítéssel rendelkeznek.

Minderről természetesen a rackinglog.hu-n keresztül is tájékozódhatunk, és további információkat is kérhetünk tőlük, ha felvesszük velük a kapcsolatot. Nagyon hálás vagyok, mert a polcok tényleg nagyon gyorsan, 2 napon belül megérkeztek hozzám, tehát tényleg be is váltották a honlapjukon írt ígéretüket. Nem csalódtam, és boldog vagyok, hogy végre lett egy rendezett raktáram.