Cégalapítás során segítő weboldalt ajánlottak új barátaink a hotelban

Nemrég a férjemmel elutaztunk pár napra az egyik kedvenc szállodánkba egy kellemes hosszú hétvégére. Már az első napon összeismerkedtünk egy korban hozzánk közel álló másik fiatal párral. Új barátaink elmesélték, nemrég indították hódító útjára saját cégüket, ami a feleség, Kata kézműves termékeinek árulására hivatott.

A cégalapítás témája minket is eléggé érdekel, mivel régóta tervezzük, hogy alapítunk egy céget a közös hobbiként induló kerékpártúra-szervezés mögé, amit az elmúlt években csináltunk. Azonban egyikünk sem igazán tudja pontosan hogyan is kell céget alapítani, illetve nincs ötletünk arra nézve sem, hogy hol lehetne leendő cégünk székhelye.

Új barátaink, Kata és Tibi, azt ajánlották, nézzünk körül a topcegalapitas.eu weboldalon, nekik ugyanis ez az oldal volt az, ami minden cégalapításhoz kapcsolódó kérdésüket megválaszolta. A hosszú hétvége után hazaérve rá is kerestünk az oldalra.

Egy helyen minden infó, ami a cégalapítás témaköréhez tartozik

A topcegalapitas.eu oldalon rengeteg naprakész (idén pl. kifejezetten a 2021-es dolgokat ismertető) információt találhatunk a cégalapítás kérdéseivel kapcsolatban. Az oldal tájékoztatói rövidek, átláthatóak és bárki számára könnyen megérthetők. Általuk áttekinthetjük azokat a feladatokat, amiket a cégalapítás folyamatának megkezdése előtt és a papírok aláírása után kell elvégeznünk ahhoz, hogy egy valódi és törvényesen bejegyzett cég tulajdonosai lehessünk. Továbbá megismerkedhetünk azokkal a feltételekkel, amelyek a leendő cég ügyvezetőjével és tulajdonosával kapcsolatosa, és amelyeknek mindenképp teljesülnie kell ahhoz, hogy céget alapíthassunk. Valamint tájékozódhatunk arról is, hogy pontosan hogyan zajlik, milyen lépésekből áll össze a cégalapítás folyamata.

A rövid tájékoztató anyagok mellett bizonyos információkról a népszerű “gyakori kérdések és erre adott válaszok” formátumban tájékozódhatunk. Ezek különösen azért jók, mert általuk mindenki biztos lehet abban, hogy nem gáz, ha nem tud rögtön mindent a cégalapításról, ugyanis másoknak is vannak kérdéseik.

A rövid, kifejezetten a 2021-es cégalapításra specializált tájékoztatók és a gyakori kérdések mellett a TopCégalapítás oldalán hosszabb cikkeket is olvashatunk olyan témákkal kapcsolatban, amelyek egy cég elindítása során kérdésként felmerülhetnek, illetve olyan dolgokról, amelyekkel érdemes tisztában lenni azelőtt, hogy belevágnánk a dologba. Olvashatunk pl. cikket a KATA adózási formáról. Olvashatunk arról, hogy pontosan mit is jelent a székhelyszolgáltatás, és miért érdemes megfontolni, hogy igényelünk-e ilyet saját cégünk megalapításakor. Akit pedig az érdekel, hogy mit változtatott a covid a témában, az pl. olvashat arról is, hogy milyen változásokat hozott az iparűzési adóval kapcsolatban a járványhelyzet.

A TopCégalapítás mindenben segít

A topcegalapitas.eu weboldal tehát nagyon jó tipp mindazoknak, akik cégalapításon gondolkodnak. Az oldal felkeresése akkor is ajánlott, ha egyelőre éppen csak elkezdtél gondolkodni a dolgon. Ugyanis itt minden fontos infót megtalálsz, ami ahhoz kell, hogy el tudd dönteni, neked való buli-e egyáltalán a cégalapítás.

Az oldal azonban nem csak azért jött létre, hogy tájékoztassa a cégalapítás iránt érdeklődőket. A TopCégalapítás ugyanis konkrét szolgáltatást is kínál. Vagyis náluk akár meg is alapíthatod saját cégedet, mivel a cégalapításhoz kapcsolódó ügyvédi munka elintézésével foglalkoznak.

Az oldalon háromféle, ár-érték arány szempontjából remek cégalapítási csomagajánlatot vehetünk igénybe. Így garantáltan mindenki meg tudja találni náluk azt a formát, ami a saját maga és a leendő cég szempontjából a leginkább megfelelő.

A papírmunka lebonyolításához szükséges, azt ellenjegyző, hozzáértő ügyvédet a cég biztosít számunkra, nekünk csak egy könyvelőt kell keresnünk, akivel még azelőtt egyeztetünk néhány dolgot, hogy a TopCégalapítás segítségével aláírnánk a papírokat.

Az se jelent gondot, ha cégalapítás előtt állsz, és nincs saját székhelyötleted

A TopCégalapítás az ügyvédi munka lebonyolítása mellett székhelyszolgáltatással is foglalkozik. Ha pontosabban is meg akarod tudni, mit is takar a székhelyszolgáltatás lehetősége – ahogyan azt korábban említettem – az oldal aljára görgetve találsz erről egy hosszabb cikket is. Röviden arról van szó, hogy abban az esetben, ha nem tudod, hol legyen a céged középpontja. Ha nem tudod, hová legyen bejegyezve a székhely. Ha nem tudod, hová jöjjenek a hivatalos levelek, hol őrizzék, iktassák, kezeljék a céges dokumentumokat. Akkor a TopCégalapítás csomagajánlatai közül válogatva úgy is alapíthatsz céget, hogy ők adják a leendő székhelyet is. Ehhez arra van szükség, hogy olyan ajánlatot válassz, amelyben a székhelyszolgáltatás is benne van.

Ha úgy döntesz, igényled a TopCégalapítás székhelyszolgáltatását, akkor a cégalapításhoz kapcsolódó ügyvédi munka díjtalan. Amit fizetned kell, az a székhelyszolgáltatás díja hat hónapra, amelyhez a cég ajándékba ad egy plusz ingyen hónapot.

A TopCégalapítás székhelyszolgáltatása ráadásul két különböző igény kielégítésére ad lehetőséget. Ha céged szempontjából a legjobb az lenne, ha székhelye egy jól kinéző, budapesti cím lenne, akkor igényelhetsz budapesti székhelyet. (Ráadásul a TopCégalapítás budapesti, magas presztízsű helyen lévő tárgyalóját is igényelheted.) Abban az esetben, ha viszont a jól hangzó címnél fontosabbnak tartod azt, hogy a székhely iparűzésiadó-mentes helyen legyen, akkor igényelhetsz székhelyet Újlengyelben is.

Ezért érdemes neked is a TopCégalapítást választanod

A TopCégalapítás tehát bármiben segít, ami cégalapításhoz kapcsolódó dolog. Segítségükkel alaposan megismerheted az elvégzendő teendőket, a pontos folyamatot és a teljesítendő feltételeket. Ha pedig már ott tartasz, hogy indulhat is a cég, náluk meg is alapíthatod azt. Sőt az sem jelent problémát, ha nem tudsz megjelölni saját székhelyet, ugyanis igény esetén ezt is biztosítani tudják számodra.

A TopCégalapítás azonban nem csak ezek miatt nagyon jó választás akkor, ha cégalapításba fognánk. Mellette szólnak a következő dolgok is:

  • stabil, több mit tíz éves tapasztalattal rendelkező cégcsoport,
  • mind a székhelyszolgáltatás, mind pedig a cégügyek lebonyolításának területén profik,
  • gyakorlatilag nincs olyan cégjogi dolog, aminek a megoldásában nem tudnak segíteni,
  • a székhelyszolgáltatás mellé ingyen cégügylet jár,
  • a székhelyszolgáltatást a hatályos jogszabályt teljességgel betartva végzik,
  • vállalkozásukkal szemben semmilyen eljárás nem indult,
  • munkájukat pedig már többször is magas minősítésekkel díjazták.

A cégalapítás tehát nem tartozik a legegyszerűbb dolgok közé. Sok dologra kell figyelni ahhoz, hogy minden szabályosan, törvényesen mehessen végbe a folyamat során. A TopCégalapítás azonban segít abban, hogy ne okozzon nehézséget saját cégünk elindítása. AZ általuk nyújtott segítség pedig az aktuálisan hatályban lévő jogszabályoknak teljességgel megfelel, valamint több éves szakmai tapasztalaton alapszik, így náluk garantáltan jó kezekben leszünk.

Mi ugyan még nem tartunk ott, hogy akkor holnap meg is alapítjuk saját cégünket, de a TopCégalapítás oldala már most nagyon sokat segített nekünk. Ajánljuk mindenkinek, aki akár egy picit is érdekel a téma, vagy kérdései lennének ezzel kapcsolatban. Itt ugyanis tényleg minden infót megtalálhatunk, amit tudnunk kell.

cégalapítás

Ha pedig már ott tartanál, hogy csak a papírmunka hiányzik ahhoz, hogy elindulj az úton a cégeddel, a TopCégalapítás ebben is segítségedre lehet!

Soha nem gondoltam volna, hogy egy hotelban ilyen hasznos infóra tehetünk szert. Nagyon hálás vagyok új barátainknak a tippért!