A hotelből rendeltem új táskát

Ritkán írok az utazásaim rossz oldalairól, mert nem akarom sajnáltatni magamat. Nagyon szeretem járni a világot és megosztani a tapasztalataimat a kedves olvasóimmal, de az én életem sem fenékig tejfel, úgyhogy most megosztok egy rossz hírt: a legutóbbi utazásom során kiraboltak, és a hotelből kellett új táskát rendelnem.

Na de mindent a maga sorjában.

Nem ismertem a környéket, és egy laza válltáska volt rajtam, ami ráadásul egyszerűen csak lógott az egyik oldalamon, nem vetettem keresztbe a felsőtestemen. A zsúfolt utcán valaki egyszerűen utánanyúlt, letépte rólam, és elfutott vele. Még csak segíteni sem állt meg senki.

A hotelben a személyzet segített felhívni a bankot és a családomat, és még azt is felajánlották, hogy használhatom a recepciós laptopját, hogy új táskát rendeljek magamnak, ha szeretnék. Megköszöntem, és kértem egy ajánlást a recepciós hölgytől. Ő a https://www.annataska.hu oldalt javasolta nekem, mert ő mindig ott vásárol márkás táskákat: a webáruház oldalán található többek közt Heavy Tools, Tamaris, Dogs by Beluchi, Jana, Kimmidoll, Bugatti, Marco Tozzi és Anekke táska is.

Szétnéztem, és nagyon megörültem, mert láttam, hogy bármilyen szetthez lehet itt kapni megfelelő táskát: mindenféle árnyalat és stílus képviselteti magát a kínálatban. Az akciók miatt azoknak is megéri itt nézelődni, akik nem szeretnének túl sokat költeni az új táskájukra. Ráadásul a hűségprogramnak köszönhetően az https://www.annataska.hu regisztrált vásárlói jelentős kedvezményekben részesülhetnek, hiszen minden megvásárolt termék után hűségpontokat írnak jóvá számukra. A hűségpont egyébként az akciós és a teljes árú termékek után is jár, és nem kötelező azonnal felhasználni.

Meg is rendeltem magamnak egy új táskát (egy barna Tamaris válltáskára esett a választásom), ami két nap múlva meg is érkezett a hotelbe. Mivel az előző táskámban volt a pénztárcám, az előreutalásos fizetést választottam, de a jövőre nézve jó tudni, hogy bankkártyával is lehet fizetni a futárnál, úgyhogy egy egyszerű mozdulattal meg lehet oldani a folyamatot.

Végül így lett az https://www.annataska.hu oldalról új táskám, ami nagyon hamar megérkezett a hotelbe. A történet rossz része, hogy kiraboltak, de minden rosszban van valami jó: az incidensnek köszönhetően találtam meg az új kedvenc webáruházamat.

https://www.annataska.hu