Új gázzsámolyok kellettek a hotel konyhájába, az Rdealer.hu mentett meg!

A hotelesek élete nem csak játék és mese. Főleg, ha non-stop működő éttermünk van és a főzőedények és gázzsámolyok fokozott terhelésnek, igénybevételnek vannak kitéve. A nap 24 órájából 20-ban égni azért elég megterhelő lehet, nem is csoda, hogy nem bírják sokáig. Elhatároztam, hogy mielőtt teljesen tönkremennek, beszerzek két új párt. Legalábbis úgy láttam, hogy már nem sokáig fogják húzni és nem akartam utolsó pillanatra hagyni. Senkinek sem jön jól egy kiesés a bevételben, mert nem tudja ellátni rendesen a megrendeléseket. Így jött az ötlet, hogy felnézek az rdealer.hu oldalra, hiszen mindig itt szerzek be mindent. Most sem kellett csalódnom, több fajta gázzsámoly közül választhattam ki a nekem legmegfelelőbbet. Lássuk is, hogy milyen volt a kínálat!

Kétségtelen, hogy a legjobb döntést hoztam meg akkor, amikor az Rdealer mellett tettem le a voksomat. Teljesen megbízhatók, sosem tudok rájuk egy rossz szót sem mondani. A rendelések leadása nagyon könnyen történik, szinte már régi barátként üdvözölnek a telefonban, hiszen olyan sokszor rendelek tőlük ezt-azt. Amikor elmondtam neki, hogy a hotelben a gázzsámolyok állapota elég véges, azonnal a segítségemre siettek és mondtak is pár termékajánlatot. Így már célirányosan tudtam nézelődni az oldalon és azoknak a termékeknek olvastam csak el a paramétereit, amelyeket ők ajánlottak a számomra.

A gázzsámolyok korának leáldozott?

Ha úgy gondoltad, hogy a gázzsámolyoknál sokkal jobb alternatívák is vannak, akkor engedd meg, hogy elmeséljek néhány dolgot ezzel kapcsolatban. A szabadtéri sütések alkalmával a leglátványosabb mutatványunk az, amikor gázzsámolyokkal megyünk ki és ott, a vásárlók szeme láttára készítjük el az ételeket. Ezek a szuper szerkezetek ugyanis megkönnyítik az ételek elkészítését, hiszen könnyedén lehet velük bográcsozni és sütni is. A legnagyobb előnyük az, hogy nem hagynak parazsat, biztonságosak és akárhol használhatjuk őket.

Én egészen biztosan nem játszadoznék a tábortűzzel, bármilyen hangulatos is. A gázzsámolyok sokkal kényelmesebb megoldást nyújtanak erre és a vendégekre sem fog rászállni a füst és a hamu. Mindenki örül és az étel ugyanolyan ízletes lesz, vagy még ízletesebb. A nyári időszakban pedig ez a fajta látványkonyha nagyon kapós, mindig telt házasak vagyunk. Ezért is nagyon fontos, hogy legyenek tartalékok mindenből, hiszen sosem tudni, mikor romlik el valamelyik. A vendégek pedig éhesek, ki kell őket szolgálni.

Az rdealer.hu minőségi, szuper gyors kiszolgálásával száz százalékban meg vagyunk elégedve, örömmel ajánlom az ismerőseimnek és Neked is, kedves olvasó. Látogass el az oldalukra és vedd szemügyre a hihetetlenül széles kínálatukat, az élelmiszer ipar és vendéglátózás valamennyi területén. Én csakis itt szoktam beszerezni a fontos dolgokat, csak akkor megyek máshová, ha itt nem tudok valamit megtalálni. Ebből az következik, hogy még sosem mentem máshová. És nem is tervezek máshol vásárolni a hotelemnek, csak az rdealer.hu-n.